Zoek je leuke gekleurde design sokken? Dan ben je bij Happy Socks aan het juiste adres.

Het merk Happy Socks is opgericht met de missie iets alledaags veranderen naar een vrolijk, kleurrijk product. Alle sokken zijn dan ook gek/vreemd/grappig en van goede kwaliteit.

De sokken zijn er in verschillende kleuren en designs voor mannen en vrouwen. Ook heeft Happy Socks ondergoed, sportsokken of dressed socks. Happy Socks is opgericht met een bijzondere visie: het veranderen van een alledaags product in een opvallend, kleurrijk item dat geluk en vrolijkheid verspreidt. Je vindt bij ons dan ook leuke, vreemde, gekke, grappige en vrolijke sokken van de beste kwaliteit.

Snapseed (3)

Je kan bij Happy Socks makkelijk online bestellen en eenvoudig afrekenen met iDeal, VISA of Paypal. Je kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Bij een bestelling boven de €30 betaal je geen verzendkosten – onder de €30 betaal je slechts €3 verzendkosten. Het duurt 2-4 werkdagen voor je bestelling binnen is.

De sokken zijn erg leuk om cadeau te doen, want wie is er nou niet blij met een paar design sokken van het Zweedse merk Happy Socks?

Ik ben erg benieuwd of jij ook een paar sokken hebt van Happy Socks, zoja laat je me dan even weten welke jij hebt?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Leuk! Ik neem even een kijkje op de site! Ik draag op het moment veel sokken in peeptoes, dus dat moeten dan natuurlijk wel hele mooie zijn!

  2. Leuke sokken, ik kende de merk wel al. Nog nooit een bestelling geplaatst! Ga zeker eens een keertje kijken :-)!

Write A Comment