Een gouden horloge was echt iets wat ik soms miste in mijn sieradendoos, omdat het leuk is voor de afwisseling en omdat het mooi staat in de zomer. Bij het Nederlandse merk Colori vond ik eindelijk mijn perfecte gouden horloge.

Unknown-16

Het merk Colori bestaat sinds de zomer van 2008. Eigenaar Ron Offenbach begon met horloges in allerlei kleuren in Nederland. Tegenwoordig is Colori zo populair dat het merk enorm veel verschillende collecties heeft en in meer dan 40 landen te vinden is. Alle horloges zijn tussen de   €25 en de €99, zodat je bij iedere outfit, activiteit of “state of mind” kunt wisselen.

Zo zijn er stoere mannen horloges, sport horloges, schattige kinder horloges, denim horloges, oftewel: de keuze is reuze en er zit zeker voor iedereen iets bij. Een groot voordeel: de shop verzendt binnen 24 uur.Unknown-15
Het horloge dat ik bestelde heet Supreme Gold en kost 75 euro. De diameter van de kast is 40mm, hierdoor is het horloge geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hij is geschikt om mee te douchen of om mee te zwemmen in ondiep water.

Unknown-9 kopie.jpeg

Ik vind de kleur echt prachtig, het horloge glanst erg mooi en de romeinse cijfers in de kast geven hem nog een extra chique touch. Je krijgt het horloge in een doosje samen met een “guarentee card”, die je goed moet bewaren voor je garantie. Unknown-9.jpegBij je horloge krijg je nog wat leuke boekjes van Colori waarin je onder andere informatie over het merk kunt vinden en de nieuwe collecties eens rustig kunt bekijken. Mocht je meer info willen over Colori, check dan vooral hun Facebook, Instagram of Website.

Wat vind je van mijn nieuwe horloge?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment