Dit is een van de vijf nieuwe Color Care kleuren van de Etos, ben je al nieuwsgierig?

In mijn vorige artikel konden jullie lezen dat ik een Etos Friend ben. Wat dit precies inhoudt kan je in dit Etos Friend artikel lezen. Vandaag vertel ik meer over de nieuwe Color Care lijn van Etos.

1b2f271d-98e4-469e-ada4-4440c6aeea36

De nieuwe lipstick lijn bestaat uit drie nude teinten: Desert Rose, 50 Shades Of Nude en Kylie’s Fav en twee trendkleuren: Rebel en Pretty Liar.
1f689806-023d-4018-beb3-8914f3a7fa3a
Deze twee kleuren spraken me erg aan, een nude kleur en een trend kleur. De bovenste is de kleur Rebel. De onderste kleur is Kylie’s Fav. Op de uitgelichte foto zie je de kleur Rebel, en op de foto hieronder kun je de kleur Kylie’s Fav zien. Afgelopen week heb ik ook een sneak peek gegeven van de kleur bij mijn Instagram post over de Timi Jewelry items.

16212a7c-9aa2-4c86-a197-a598fbf7cfca

De lipsticks geven een intense kleur. Tegelijkertijd hydrateren de lippen. De lipsticks kosten €3,99. Ik heb trouwens ook de een artikel gemaakt over de eyebrow producten van de Etos heb je die ook al gelezen?

Welke kleur lipstick is jouw favoriet?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment