Sinds ik studeer (en soms dagen van 8:30-22:30 heb) ben ik een stuk meer koffie gaan drinken. Helaas sluit de koffiebar bij mij op school al vroeg en zit ik dus vrij lang zonder koffie. Mijn nieuwe travel mok van Ditverzinjeniet.nl  zorgt ervoor dat ik toch ’s avonds koffie kan drinken.

IMG_7752Mijn nieuwe XD Design Dia Travel Mok kan een beetje klein ogen, maar dit komt omdat dit de eerste beker is die onder elk koffiezetapparaat past. Dus of je nou een luxe espressomachine hebt, een Senseo of het liefst een kop koffie van je werk meeneemt op de terugreis naar huis: de travel mok past eronder. De beker kost € 12,95 en is te koop in de kleuren blauw, rood, wit, zwart en lime.

FullSizeRender 4

Een thermosmok is natuurlijk veel milieubewuster dan papieren bekertjes. De travel mok heeft aan de binnenkant een beker van roestvrij staal. Daar omheen zit een transparante beker, die voor een trendy look zorgt. Alle 3 de onderdelen zijn los te halen en dus makkelijk af te wassen. De mok heeft een inhoud van 225 milliliter. Door het kleine drinktuitje kun je veilig je koffie drinken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de koffie over de rand klotst.

 

Hoe kom jij aan je koffie behoeftes?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment