Bij gebrek aan muziek onder de douche, ga je meestal zelf maar zingen, toch geniet je omgeving hier vaak een stuk minder van dan jijzelf (oeps). Laten we eerlijk zijn, onder de douche denk je dat je fantastisch klinkt toch? Met de Coeber douchespeaker is dit opgelost, jij kunt namelijk genieten van je eigen muziek, waardoor anderen jou niet meer horen, een echte win-win!

De speaker van Coeber is waterdicht, het heeft een waterdichtheidsniveau van IPX6. Ook heeft de speaker een ingebouwde microfoon, dus ook bellen tijdens het douchen/badderen is mogelijk, zo kun je nóg langer genieten van de warmte. Bij de speaker wordt een zuignap geleverd, waardoor je hem overal in de badkamer kunt ophangen. Je verbindt de speaker met je telefoon via bluetooth.  Ook het geluid van de box is te veranderen met de knopjes bovenop. De douche speaker kost €34.95.

FullSizeRender-2

De speaker heeft een vermogen van 500 mAh, dit houdt in dat je de speaker 3,5 uur kan gebruiken voordat je hem weer moet opladen. Best fijn, want zo hoef je je niet druk te maken over de batterij, aangezien je hopelijk niet 3,5 uur doucht of baddert.

Image-1-4

De Coeber speaker is niet alleen te gebruiken als douchespeaker, maar ook als normale speaker, er zit namelijk ook een haak bij om aan bijvoorbeeld je tas te hangen. Het heeft een bluetooth bereik van 25 meter. Wel raden we het aan om de telefoon dichtbij de speaker te houden. Wij zijn erg happy met de speaker!

Luister jij ook het liefst naar muziek onder de douche?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment