IMG_8363.JPG

Wednesday night is for cocktails. Een paar weken terug ben ik samen met Nikki naar de cocktail night van Cafe Milo gegaan. Wil je meer weten hierover? Lees dan verder!

IMG_8369.JPG

Caffe Milo is erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan vanaf Amsterdam Muiderpoort lopend naar Caffe Milo toe. Het tentje is dichtbij het Oosterpark en Artis. Ik ben al eerder bij het tentje geweest om een hapje te eten. Het leek me ook leuk om eens een keer naar de cocktail night van de bar te gaan, vandaar dat ik samen met Nikki en gaan kijken.
IMG_8373.JPG

Wednesday cocktail night houdt in dat de cocktails maar vijf euro kosten. Nikki en ik bestelden een lekkere 43 cocktail. Het is erg lastig om een cocktail te kiezen uit een uitgebreide kaart, dus vroegen we aan de serveerster welke cocktail we moesten kiezen als je van zoet houdt. Ze raadde de Baron 43 cocktail aan.

IMG_8362.JPG

De licor 43 cocktail bevatte jus d’orange, spa rood, limoen en de bekende likeur. De cocktail smaakte super lekker en verfrissend. De cocktail is dus een echte aanrader. Een tip die ik mee wil geven; vraag naar de cocktails die niet op de kaart staan!IMG_8370.JPG

Ook de Kir Royal vonden Nikki en ik erg lekker. Er zat een Frizzante  Prosecco in de cocktail, gemixt met Bols Crème de Cassis. Je kan het al raden aan de naam, de cocktail smaakt naar kersen. De cocktail was minder zoet dan cocktail numero uno, dat kwam ook door de prosecco die er in gemixt was.

Ben jij wel eens naar de Wednesday Ccoktailnight van Caffe Milo geweest?
IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Nog nooit geweest, maar het ziet er heel lekker uit! Lijkt me erg leuk om er een keer naartoe te gaan! XO

Write A Comment