Simplicity is the keynote to elegance.

Vandaag meer over mijn classy look. Hier draag ik een geblokt jasje, in een Chanel style. Daaronder draag ik een zwart hemdje, en een zwarte kokerrok van de H&M. Mijn panty’s haal ik altijd bij de HEMA of Zeeman (meestal 20 denier).

Hier draag ik mijn taupe Furla tasje weer eens. Die was ik eigenlijk al vergeten, maar tijdens het opruimen kwam ik mijn liefde weer tegen. Ik heb dit tasje gekregen van mijn ouders for my graduation.

Deze suede heels zijn van EGO (een webshop met betaalbare schoenen en een ruim assortiment). De laarsjes zijn puntvormig. Aan de binnenkant zit een rits zodat je ze makkelijk aan en uit kan doen. De heels zitten lekker maar je moet ze wel even goed in lopen!

Tijdens een middagje foto’s maken kwamen Odette en ik trouwens dit leuke blauwe huisje tegen. Voor ons een reden om natuurlijk even te stoppen – alles for the Instagram.

Wat vind jij van deze look? Helemaal leuk of juist iets te truttig?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment