IMG_5861

Zoals ik in mijn photo diary al vermeld heb, ben ik een lang weekend naar Antwerpen geweest. Van donderdag tot zondag heb ik me vermaakt in de bruisende Belgische stad. Van winkelen tot musea bezoeken, het kan allemaal in Antwerpen!

IMG_5857-1

De trip begon goed, want bij aankomst namen we een glaasje prosecco. Vorige week donderdag heb ik namelijk mijn rijbewijs gehaald. Dit moest natuurlijk gevierd worden!IMG_5866

Winkelen is leuk, maar je moet natuurlijk ook wat gezien hebben van Antwerpen. Je kunt aan de lucht zien dat ik heerlijk weer gehad heb in Antwerpen. Hier een foto van een mooie kathedraal.
IMG_5903Hmmmm, you gotta love it. De macarons van La Duree. De winkel is gevestigd in een van de duurdere straten van Antwerpen. Je hebt hier winkels als Moncler, Chanel, Jimmy Choo en ga zo maar door. Het is vergelijkbaar met de  P.C. Hooftstraat van Amsterdam.
IMG_5888Samen even de tourist uithangen. Je ziet hier al dat we goed gewinkeld hebben, aan de tassen. Deze foto is genomen bij de Grote Markt. Een grote plaats met allemaal leuke terrasjes en barretjes er om heen.
IMG_5863

Om de zoveel meter is er een chocolade / bonbon winkel. Erg lekker en ook verleidelijk. Deze foto is gemaakt in the Chocolat Line. Deze chocolaterie zit in de Meir, een van de hoofdstraten van Antwerpen. Het is een echte aanrader om hier bonbons of andere lekkernijen te halen.
IMG_5881Nog een foto van een mooie bezienswaardigheid. Ik vind Antwerpen echt een super mooie stad. De stad heeft klassieke gebouwen. De combinatie van de moderne winkels en klassieke gebouwen maakt Antwerpen uniek.
IMG_5883

Tussen het sightseeing, tourist uithangen en winkelen heb ik bij verschillende tentjes een lekkere latte macciato gedronken. Dit is de hotspot voor koffie / thee / gebak / lunch. Het tentje heet  Maison Tartine. Er hangt hier een rustige, relaxte sfeer.
IMG_5921Deze foto is genomen in het Modemuseum. Ik verheugde me erg op het bezoek aan dit museum, aangezien het museum twee jaar geleden (toen ik ook in Antwerpen was) gesloten was. Dries van Nooten heeft zijn collecties tentoongesteld in het museum. Ik vond het Modemuseum tegenvallen ten opzichte van mijn hoge verwachtingen. 

Wat vind jij van de stad Antwerpen?

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

17 Comments

  • Come-Moda Reply

   Dankjewel! Het is echt een super leuke shopstad he 😉

 1. Gefeliciteerd met je rijbewijs!! Wij gaan over een tijdje ook naar Antwerpen, en bij het zien van je foto’s krijg ik er alleen maar meer zin in.

 2. Oeh heel leuk! Hier wil ik nog steeds heel graag een keertje heen. Lekker zo’n weekendje weg!

 3. Wat een heerlijke foto’s! Ik ben ook dol op Antwerpen. Waarschijnlijk ga ik er volgend jaar stage lopen 😀

 4. Wat een leuk verslag van je citytrip, zo te zien heb je je vermaakt! Gefeliciteerd met je rijbewijs, heerlijk dat je nu gewoon op de weg kan, dat is zoveel handiger, vooral met slecht weer.. of als je even geen zin hebt om te fietsen, zware boodschappen or whatevs! Ik zou ook alleen maar chocolade daar eten, want volgens mij hebben ze in Antwerpen de beste! Ik eet niet graag chocolade, tenzij het echt goede chocolate is. ^^ Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, zou er nog steeds een dagje heen willen, gewoon om te peeken en te shoppen.. en te bikken, haha!

  • Come-Moda Reply

   Ja het is een echte aanrader. Lekker shoppen, eten en ga zo maar door

 5. wauw antwerpen is echt super leuk 😀 hihi ik was vorige maand in Antwerpen 😀

Write A Comment