Dat Amsterdam een fotogenieke stad is wisten we al. Los van de mooie grachtenpanden en moderne architectuur. Vandaag deel ik een toffe locaties die het checken wel waard is. Dit scheelt je weer een hoop zoekwerk. Vandaag meer over deze fotolocatie in Amsterdam Zuidas.

Deze locatie geeft me echt een stadse vide, een beetje New York gevoel. Je kunt op zaterdag en zondag gratis parkeren bij de Zuidas.  Het kan zijn dat het er erg druk is, dan raad ik je aan om je auto in de straat te zetten bij sc Buitenveldert – Gustav Mahlerlaan 2009, 1081 LB Amsterdam. Dit is een klein stukje lopen naar de gebouwen van de Zuidas.

Het exacte adres van de plek is: Claude Debussylaan 250. Het zit in dezelfde straat als de Play Padel Club. Het kan dus zijn dat er wat mensen paddle aan het spelen zijn. Verder is het er in het weekend rustig, aangezien de kantoren dan gesloten zijn.

Some details about my outfit. Het jurkje van de uitgelichte foto heb ik besteld op de website SHEIN. Het jurkje heeft ruches. Ik draag hier een maatje S. Let op, het jurkje valt wat strakker. Ook is het jurkje aan de korte kant, houdt hier dan ook rekening mee. SHEIN heeft regelmatig kortingen, momenteel kost de jurk €15. De tas heb je hoogstwaarschijnlijk vaker voorbij zien komen, deze is van Gucci.

Wat vind jij van deze fotolocatie (Amsterdam Zuidas)?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment