Let’s travel & explore some places! Samen met mijn vriendin Vera ging ik een weekendje naar Brussel. We hebben overnacht in The Hotel Brussel.

We vertrokken zaterdag ochtend al vroeg met de trein. Ons hotel was zo’n 15 minuten lopen vanaf Brussel Centraal. Onderweg maar het hotel hebben we meteen al leuke dingen gezien zoals de kunst tuinen.

Brussel is een levendige, drukke stad. Ons hotel zat aan de winkel straat, ideaal dus! Houdt er trouwens rekening mee dat de winkels op zondag gesloten zijn. Wij hebben op zondag de culturele hotspots bezocht en leuke wijkje voor foto’s.

The Hotel is echt een prachtig hotel. Onze kamer had een super mooi uitzicht over de stad! Ons bedje sliep heerlijk. En we hadden mazzel want tegenover onze kamer zat de panorama lounge waar je lekker wat kon eten en drinken. Het hotel had een sauna met panorama view. Ook kun je hier sporten met een prachtig uitzicht. Wij vonden het erg indrukwekkend om te zien!

Na een dagje lekker gewinkeld te hebben gingen we wat eten bij The Sushi Shop. In de avond hebben we een glaasje bubbels gedaan Taittinger Champagne. En in de ochtend konden we zo aanschuiven bij het ontbijtbuffet.

Het hotel is echt een aanrader! Dus mocht je nog naar Brussel willen gaan, dan moet je zeker bij dit hotel overnachten.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Dit hotel is echt een aanrader! Mooie kamers en oh, dat uitzicht. Ik ga er graag nog eens naar terug <3

Write A Comment