Wat vind ik het heerlijk om lekker te wandelen door de stad! Ik ben eigenlijk nooit uitgekeken op Amsterdam. Vandaag meer info over mijn look.

OUTFIT

Mijn teddy coat is van de Zara. Het shirtje is van Shiah Fashion. Mijn denim skirt heb ik ook gekocht bij de Spaanse winkelketen Zara. Hier draag ik een 40 denier panty van de Hema, deze zijn lekker warm! De laarsjes zijn van Fabs Shoes, dit zijn stoere leather boots. Deze boots hebben gespen details, erg leuk!

ACCESSORIES

Het tasje die ik in mn handen heb is van Gucci, mijn lievelingstas op dit moment! Verder draag ik zilveren sieraden – dit vind ik op de een of andere manier mooier bij mij staan als goud. Het armbandje is van Michael Kors (het is een slavenarmband als je dit goed kunt zien). Mijn ringen zijn van Ti Sento en Buddha to Buddha.

LOCATION

De foto is gemaakt op het Museumplein, achter het Rijksmuseum. Ik vond de lichtinval zo mooi in combinatie met de bomen, LOVED IT! Daarna ben ik foto’s gaan bij de schaatsbaan.

Wat vind jij leuk om te doen in het weekend? Raad je mij nog leuke plekken/steden aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment