Deze producten van Cinq Mondes geven je een spa-feeling at home.

7f622590-24fb-41fe-b81f-9b2e29fd2b26Ik testte de treatment Rituals Face (€69) uit. Dit is een crème die bestaat uit zeven Chinese planten. De crème is geschikt voor een normale droge / normale vettige huid. Je huid wordt beschermt tegen UV straling.

De crème is lekker verfrissend en ruikt héérlijk. Ik begin de dag fris en fruitig – alsof ik naar een spa ben geweest. Je kan de Rituals Face ook als primer gebruiken voor je make-up. De crème geeft namelijk een matte finish. Breng de cream dagelijks in the morning aan op je gezicht, nek en decollette.

5a273d2a-8465-49c1-91c4-5d153e9fc9a6

Het andere product is een hair & body mist. Dit product kost 49 euro. De mist is refreshing & relaxing. Als je de mist opsprayt kan je concentratie verbeteren. Wist je dat je deze mist ook op je kussens kunt spuiten, dan slaap je heerlijk! De geur van de mist is ‘eau egyptian’. De mist bevat onder andere extracten ban lotus flower, mint en jasmijn. Hierdoor krijg je een spa relaxing gevoel, I love it!

De producten zijn online te verkrijgen. Daarnaast kun je terecht bij de volgende winkels: Hotel Des Indes, Hotel the Grand en Soap Treatment store.

Kende jij Cinq Mondes al?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment