Choker tops zijn helemaal hot. Ik nam mijn nieuwe Trix La Mix mee in mijn koffer naar Kopenhagen.

Mijn vriendinnetje Bo studeert voor een half jaar in Kopenhagen. Ik ben meer van de warme landen, dus dit was voor mij dé kans om naar Denemarken te gaan.
fb01c877-9cb5-46ca-928a-42c0bebf62d7Ik ben van vrijdagavond tot zondagavond in Kopenhagen geweest. Deze foto’s zijn geshoot bij het meer van de stad. De lipstick die ik draag heet Spirit van Mac. Mijn sieraden zijn van Lucardi en Michael Kors. De high-waist broek is van de Zara.

ebe297d0-a202-4d61-9f96-9ecadf3fd2b6
Trix La Mix is een super leuke webshop met kleding en accessoires. Ik was op zoek naar een warme, comfy en fashionable trui – toen kwam ik terecht bij Trix La Mix.

Deze choker top kost €29,95. Bij een bestelling boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten. Je hebt 14 dagen bedenktijd. En als je voor 16.00 een bestelling plaatst, heb je het item de volgende dag in huis.

Hoe denk jij over mijn nieuwe top?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Wat een toffe top en super gaaf dat je even in Denemarken was. Daar wil ik echt nog zo graag heen!

  2. Ik vind deze top je super leuk staan! Chique en elegant. Kopenhagen staat trouwens ook nog op mijn wishlist. Super leuk dat je er geweest bent!

Write A Comment