Choker kettingen waren in de 90’s super hot en nu zijn ze weer terug! Afgelopen week zagen jullie Nikki’s Velvet Choker. Deze week meer over mijn Peace choker van Chokerketting.nl

Unknown-8

Ik koos voor de Peace Tattoo Choker. Op Instagram had ik al inspirerende foto’s gezien, dus leek het me leuk om een choker met een bedeltje te bestellen. Deze choker kost €3.95, dit is ook een leuke prijs om een choker als cadeau te geven!

DSCN0318Als je 2 of meer kettingen bestelt betaal je geen verzendkosten. De verzendkosten voor zendingen naar Nederland bedragen € 1 en naar België  € 1,50. De bestellingen worden via briefpost verzonden.  Bestellingen die voor 17:00 zijn geplaatst, worden de zelfde dag nog verzonden.

DSCN0317

Op dit moment zijn er 9 modellen te koop bij Chokerketting. Je hebt een velvet choker en tattoo chokers met verschillende bedeltjes, op deze pagina vindt je alle chokers terug. Met een choker creëer je een leuke retro look. Wij adviseren je om een choker te dragen bij een basic t-shirtje of blouse.

Wat vind jij van de choker trend?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Jeeeeeetje, die herinner ik me nog als de dag van gisteren!
    Had ik ook altijd om toen ik nog jong was, haha! Grappig

Write A Comment