Dé ruit, een veelvoorkomende print met ontzettend veel varianten. Wat je style ook is, het is niet te missen dit seizoen.

Ben jij meer van de Schotse ruit, een Engelse ruit? En ga je dan voor beige tinten, rood-zwart of zachte pastelkleuren? Ik kies voor het laatste! In samenwerking met Chiquelle koos ik deze leuke checked dress.

Het jurkje heeft een diepe hals, ik draag eronder een kolletje of een basic hemdje. Dit vind ik net even wat netter staan. Bij deze look draag ik mijn nieuwe Lady Dior tas, aangeschaft in Paris – en ik ben er zo blij mee! De hakken heb je vaker voorbij zien komen, deze zijn van EGO Official.

De foto is geshoot in Rotterdam bij een wijk dichtbij de Erasmusbrug en het haventje van Rotterdam – gemaakt door mede influencer / bestie Dominique van Hoorn. Dit is trouwens ook de eerste foto online op mijn blog met mijn nieuwe blonde haren.

Wat vind jij van deze look?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment