Een checked item mag niet ontbreken in je kast dit seizoen. Ik bestelde mijn laatste musthave bij Zalando. Meer weten over deze look? Lees dan snel verder!

De blazer kun je makkelijk combineren. Je hebt zelfs een bijpassend rokje, dit vond ik erg leuk maar ik weet van mezelf dat ik dat nooit in het dagelijks leven aan trek. Het model van de blazer is: KATIA blazer. De prijs is € 69,99. Bij Zalando heb je gratis verzending!

Ik draag op de foto’s een maatje S / 36. De blazer valt normaal, net als de lengte van de mouwen. De knopen op de blazer zijn metallic grijs. De kraag is revers. De blazer heeft trouwens klepzakken.

Onder de blazer draag ik een zwarte kol, gecombineerd met een kokker rok (laather finish). De zonnebril die ik draag is van Burberry.

Samen met Ilse (@ilsebeekwilder) ben ik naar Haarlem gegaan om hier leuke foto’s te maken voor onze Instagram. Daarna zijn we gaan lunchen bij Teds – meer weten over deze hotspot, lees dan mijn artikel over Teds Haarlem.

Wat vinden jullie van de stad Haarlem?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment