IMG_9891 Een betaalbare, hippe zonnebril is bijna onvindbaar. Gelukkig kwamen we online een webshop tegen met letterlijke Cheapass zonnebrillen.

Onze nieuwe sunglasses komen van de webshop Cheapass zonnebrillen. Een webshop met meer dan 150 zonnebrillen voor hem én haar. De webshop heeft onder andere aviator zonnebrillen, clubmasters en ook een speciale festival brillen categorie. Alle brillen hebben 100% UV bescherming. Alles bij elkaar was voor ons de reden om de volgende zonnebrillen te kopen.

IMG_9700

Nikki koos voor de bril Clubmaster Roundly Leopard. Dit model is super leuk voor het aankomende festival seizoen (nog even wachten). Ook kan je de bril bijvoorbeeld dragen op wintersport. 

IMG_2381
De tweede zonnebril die we bestelden heet Blondes Have More Fun. Dit is een model met gekleurde glazen, lekker zomers en toepasselijk voor Kim in Valencia. De bril is ideaal voor de overwinteraars onder ons.

Wist je dat alle zonnebrillen voor dames slechts €7.95 kosten? Alle zonnebrillen hebben dezelfde prijs – behalve als je er meer koopt, de website doet namelijk aan stapelkorting:  1 zonnebril € 7,95, 2 zonnebrillen€ 15, elke volgende € 5. App dus vooral je vrienden/vriendinnen en zorg dat je gezamenlijk een bestelling plaatst! De volgende werkdag is je zonnebril al binnen. De verzendkosten bedragen €1.95.

Welke vind jij van onze Cheap Ass brillen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Ah toffe zonnebrillen. Ik mocht er ook een zonnebril uitkiezen en de prijzen zijn zó goedkoop! Liefs

Write A Comment