IMG_2194.JPG

Afgelopen dinsdag had ik een casual dagje gepland. Ik moest pas laat beginnen met school, maar wel daarna meteen door naar mijn werk. Het is belangrijk om met een drukke dag lekkerzittende / comfy kleding aan te doen. Ik koos voor een All Denim look. Ik vertel jullie in dit artikel meer over mijn look, items en over de webshop Sans-Online.

IMG_2186.PNG

Mijn denim blouse is van de Bershka. Het shirtje dat ik draag is van Sans-Online. De broek heb ik gekocht bij de Zara in Spanje. Ik koos voor mijn witte Allstars, aangezien dit matcht bij het witte Haute Couture shirtje. Het zwarte jasje is van Goosecraft. Het is een heerlijk warm jasje, want er zit dons in. Ideaal, want je loopt als je bijvoorbeeld op school bent niet de hele dag te sjouwen met je zware jas. Daarnaast kreeg ik een jassentasje bij mijn jas, om mijn jas in op te bergen.

IMG_2188.PNG

Sinds de zomervakantie heb ik een hoedentik. Ik kocht laatst deze winterhoed. Hij is makkelijk te combineren. Daarnaast zorgt de hoed er voor dat je haar in model blijft als het bijvoorbeeld regent. Ik vond de hoed leuk matchen bij mijn outfit.

Ik wil jullie graag nog iets meer vertellen over de online webshop Sans-Online. De webshop heeft verzendkosten van slechts € 0,95. De verzendkosten zijn gratis vanaf € 150,-. Je hebt je bestelde items binnen 24uur in huis. Sans-Online heeft een uitgebreide collectie voor dames en heren. Je hebt hier ook leuke blouses voor dames!

Sans-Online verkoopt onder andere de volgende merken; Only, Vero Moda, Vila, Object, Pieces, EDC, en Esprit.

IMG_2187.PNG

Het shirtje Haute Couture is van het merk Only. Het shirt is 100% van katoen. Het shirtje heeft een ronde hals en korte mouwen. Je kunt het shirtje dus in alle seizoenen dragen. In de winter draag je het met een leuke blazer en in de zomer op een leuk shortje.  Het T-shirt heeft een opdruk aan de voorkant en is verkrijgbaar in 3 varianten; Haute Couture, Classy en Class Elegance Style. 

Wat vind jij van mijn Casual All Denim look? Let me know!

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment