IMG_1905 Aparte phone cases, daar houden we van. We maakten ons eigen design op de site Caseapp. Lijkt jou dit ook interessant? Met de code COMECASE20 krijg je 20% discount.

Marmer is helemaal hot. Dus ook voor je phone case. Nikki ontwierp haar eigen tough case voor haar iPhone 6. Tough case betekent dat de hoes uit 2 delen bestaat, om je telefoon goed te beschermen!  Voor 32 euro heb je je eigen marmeren hard case. Leuk detail: je kunt gratis je naam of een tekstje erop zetten!Desktop2

Aangezien Kim het leuk vond om haar vriend te verrassen (en ze binnekort van telefoon verandert ivm Spanje – Nederland). Kozen we een tweede hoesje uit, maar dan met een wooden design voor de iPhone 6 (t.w.v. €29). Het design sluit erg mooi aan op de telefoon. Zo zie je maar dat de site Caseapp voor ieder wils wat heeft.

IMG_1737

Bestellen op de website gaat snel, je kunt een design van de website kiezen of er zelf 1 toevoegen en er dan eventueel nog een tekst op zetten. Ook hadden wij de hoesjes binnen no-time in huis, oftewel een groot pluspunt. De shop verzendt wereldwijd, het maakt dus niet uit waar je woont, of verblijft op dat moment.
Met de code COMECASE20 krijg je wel 20 procent KORTING, daar houden we van! De korting is geldig tot en met 6 december. Het ideale Sinterklaas cadeau voor je vriend, zus, vader of moeder – voor weinig geld door onze discount code.

Welk hoesje / design is jouw favoriet?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment