De meeste vrouwen zijn gek op sieraden. Al een tijdje was ik op zoek naar een leuk cadeau voor mijn moeders verjaardag, online vond ik een leuk sieraad!

Een Four Seasons armband bestaat uit twee delen; een armband en een click drukker. De armband die ik ontving is gevlochten met wit leer. De armband is verkrijgbaar voor €6,50. Dit sieraad is een armband met click/druk. In het midden zit een drukknop met een steen. Je kunt de steen verwisselen als je het bijvoorbeeld wilt matchen met je outfit of even toe bent aan een ander kleurtje. De armband heeft een lengte van 23 cm, dit leek me handig om te weten als je een armband cadeau wilt doen!

Er is zoveel keuze qua clicks/drukkers. Je hebt ze met glitters, foto’s en clicks van metaal. De clicks kun je los bestellen, deze kosten rond de €2,00. Ik koos voor een roze blingbling steen. Mijn moeder en ik dragen veel roze dus de armband is voor mij makkelijk te combineren.

Aangezien mijn moeder jarig is vandaag,  leek het me gepast deze cadeautip met jullie te delen. De armbanden zijn lekker zomers. Je kunt je eigen click sieraad hier samenstellen. Wist je dat de webshop geen verzendkosten heeft?

De armband is makkelijk om en af te doen. Je schuift het ringetje van de klikker en done. Hierdoor zie je geen sluiting. Ik kan me wel eens irriteren hoe aanwezig een sluiting kan zijn op een armband. De kans dat je de armband verliest is dus minimaal. De armband valt losjes om je arm. De band voelt lekker zacht aan.

Wat vinden jullie van mijn moeder haar nieuwe armband?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment