Toen ik een mailtje kreeg van NA-KD was ik 100% happy, want wat een leuke items hebben ze zeg.

Uiteindelijk koos ik voor deze sportieve, maar ook classy Bordeaux rode jurk. De webshop heeft trendy vrouwenkleding. Wist je dat ze meer dan 100 internationale merken verkopen? Bij NA-KD is het verzenden en retourneren trouwens kosteloos.

De burgundy jurk kost 44,95 euro. Het model valt wat losser en heeft lange mouwtjes. Het jurkje heeft een V-neckline. Het bestaat uit een twee laagste rok met een ‘riempje’. De mouwtjes vallen als ballonnen mouwtjes met aan elke kant twee buttons. Het materiaal kan je het beste omschrijven als silky.

Onder het jurkje draag ik mijn stoere skecher d’lites sneakers. Deze zitten echt super lekker. De schoenen geven de look een stoere touch. De foto is gemaakt voor Amsterdam Centraal Station.

Hoe vind jij deze look? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment