Vind je bubble tea also known as boba lekker? Dan ken ik een aesthetic hotspot voor je!

Ik heb het over Bubble Society. Deze hotspot zit op de Haarlemmerdijk 96, ongeveer 15 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. In deze straat heb je trouwens een heleboel leuke winkeltjes.

Bubble Tea (Boba) is een combinatie van thee, melk, siroop en tapioca balletjes. De tapioca balletjes hebben op zich geen smaak. De structuur van parels maakt Bubble Tea tot een bijzondere ervaring en een heerlijk drankje voor de afwisseling.

Marissa en ik kozen voor de Taro Boba. Dit drankje is met kokosmelk, premium taro en jasmijn thee. Wij vonden deze heel erg lekker.

Nog even wat details over mijn outfit. De jurk die ik draag is van Loavies, ik draag een maatje S. De tas is van Jacquemus (dit is de Le Grand Bambino). En mijn hakken heb ik bij de H&M gescoord.

Deze plek is ideaal voor foto’s. Het is er namelijk niet te druk. Bubble Society is vooral voor to go. Naast de Boba drankjes kun je hier lekker Aziatische fusion snacks halen als dumplings. Kortom deze hotspot is echt een aanrader.

Wat vind jij van Boba ? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment