Vind jij het ook wel eens moeilijk om een lichte rok te combineren? Vandaag geef ik tips hoe je dit het beste kunt doen!

Op de foto’s draag ik mijn nieuwe Ivy Revel rok. De rok is beige. Veel vrouwen vinden het lastig om zo’n soort kleur rok te combineren. Want ja, wanneer doe je dat nou aan? Met wat ?

Het antwoord is simpel! Met witte t-shirtjes, blousjes of topjes. Wit met een andere kleur rok staat (bijna) altijd goed! Met een donkere kleur oogt je look heel hard en neem je de ‘zachtheid’ van de rok weg – zonde!

Wat voor soort tas kies ik dan? Een tas met bruintinten. Hier daar ik mijn leather shopper van Leabags met een fleurrig sjaaltje van LeRouge. Aangezien de rok en de tas allebei bruin zijn matcht het prima. Als je voor een zwarte tas zou kiezen dan kun je dit nog matchen met je schoenen. En als je een panty draagt dan komt het zwarte nog terug in je look.

De zonnebril die ik draag is trouwens nieuw! Die heb ik gescoord bij de opening van TK Maxx, yay so happy! De bril is van Liujo.

Hoe combineer jij je lichte rokjes/broekjes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Leuk, daar is de foto weer! Elke keer als ik nu naar die bios ga en de trein zie staan, moet ik weer aan jouw foto’s denken haha. Mooie outfit zeg!

Write A Comment