Anastasia Beverly Hills verkoopt vanaf VANDAAG hun nieuwe product; de Brow Definer. Op het event van Mr Goodiebag maakten wij kennis met het nieuwe product.  Curious?

IMG_3284

De Brow definer bestaat uit twee onderdelen: een schuin kwastje en een borsteltje. De Brow Definer is iets groter dan de vorige versie, dit zodat je de kleine haartjes met het puntje van het kwastje kunt bijtekenen en de rest van je wenkbrauw met het platte deel.

Om je eyebrows een natuurlijke look te geven, is het belangrijk om ze na het opvullen en bijtekenen te borstelen. Wij kregen de tip van Anastasia medewerkster Denise dat je je wenkbrauwen het beste eerst kunt opvullen met poeder en daarna kunt bijtekenen met de definer.

FullSizeRender

Op het evenement kregen we het bovenstaande plaatje. Hierop zie je alle kleuren van Anastasia Beverly Hills. Kim heeft de kleur Soft Brown en Nikki de kleur Medium Brown. Voor elke kleur haar heeft Anastasia wel een kleur ontwikkeld, hoe fijn is dat? Natuurlijk kun je ook een andere kleur dan je haarkleur gebruiken om je gezicht bijvoorbeeld een wat vriendelijker effect te geven.

FullSizeRender 2

Wij vonden het erg leuk om op het event van Mr Goodiebag kennis te maken met de Browdefiner  en natuurlijk de definer uittesten, hierboven zie je het resultaat van Nikki haar wenkbrauwen. De definer kost €29.50 en is verkrijgbaar bij onder andere de Douglas.

Wat vind jij van het merk Anastasia Beverly Hills?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment