Ben je toevallig in Oud Zuid – bij de Beethovenstraat? Ga dan zeker weten langs bij Brooks Brasserie!
Brooks staat bekend om de vriendelijkheid en service, en die kan ik je bevestigen. Samen met mijn bestie Dominique ging ik na werk naar de hotspot aan de Beethovenstraat. Als voorafje namen we lekker brood – want na een dag werken kun je wel wat food gebruiken.

Het interieur van Brooks kan je omschrijven als industrieel en modern. Je hebt binnen het restaurant, dan een soort serre en je kan ook nog eens lekker buiten zitten. Dit deden Dominique en ik, dan konden we lekker mensen kijken. De hotspot is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch & diner van 08:00 – 22:00 uur.

Als voorgerecht nam ik beef BEEF TATAKI. Dit is gemarineerde en geschroeide ossenhaas, prei, pimientos de padron, pastinaak-chips. Op aanrader van het personeel koos ik KROKANT GEBAKKEN ZALM als hoofdgerecht. De zalm werd geserveerd met pesto limoen penne en groenten. Het desert was BAILEYS PARFAIT, een heerlijk soort ijsje met zeezoutcaramel-crunch.

Het eten was echt heerlijk. De gerechten werden lekker snel geserveerd (maar niet té snel, precies goed!). Ik koos bewust voor een vlees voorgerecht en vis hoofdgerecht om zo van ‘allebei’ wat te proeven. Dominique nam als hoofdgerecht de GEROOSTERDE BOERDERIJKIP – dit is een gemarineerde vrije uitloop-kip geserveerd met potato wedges en salade. Dit gerecht was ook heel lekker – en dus een aanrader.

Wist je dat ze bij Brooks regelmatig events hebben? Denk aan Friday Night Live muziek, of Brooks Boozy Brunch? Ik denk dat ik de volgende keer bij een van die events aanhaak.

Ben jij wel eens geweest bij Brasserie Brooks? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment