De Bourjois healthy mix lijn geeft je teint een gezonde boost!

I love to share tips & tricks. Vandaag deel ik mijn nieuwe favoriete all-day foundation en concealer. Deze make-up producten hebben een fijne prijs, waardoor het aantrekkelijk is om uit te testen voor iedereen!

De foundation

De Healthy Mix foundation van Bourjois zorgt voor een heldere egale finish. Daarnaast bevat de foundation een anti-vermoeidheidsvoordeel: een combinatie van vitamine C, E en B5.

De foundation blijft wel 16uur zitten en geeft de huid een verkwikt gevoel. De foundation ruikt zelfs lekker naar stimulerende noten. De lijn bestaat uit negen tinten, voor elke huidskleur een juiste teint. De foundation is vanaf eind februari verkrijgbaar bij geautoriseerde BOURJOIS verkooppunten. De foundation kost €14,99.

Concealer

De healthy mix concealer zorgt er voor dat je ‘opgefrist’wordt. De concealer bevat een super zachte en fijne applicator. Door de sferische poeders heeft de concealer een zijdeachtige finish.

De concealer mengt zich perfect met de huid.  De concealer is verkrijgbaar in drie stralende tinten: light, medium en dark. De concealer kost €10,99.

Welke foundation/concealer raad jij mij écht  aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment