img_2833

Van de kleur bordeaux rood krijgen wij een echte Christmas/NYE-feeling. Deze kerst7NYE dragen wij dan ook dit nagellakkje van Kiko.

Bordeauxrood staat bijna wel hij alle kerst/NYE outfits. Of je nou gaat voor een little black dress, of een gouden sparkle dress – de bordeaux rode nagellak maakt je outfit af. De kleur staat ook leuk bij wit, of gewoon een simpele jeans voor schooldagen.
img_2834

Dit lakje is van het merk Kiko. Kiko Milano heeft verschillende vestigingen in Nederland. Er zit een winkel in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Eindhoven en in Den Haag. Als wij een shop zien in het buitenland, worden we altijd intens gelukkig.

Zoals je ziet past het lakje ook nog eens goed bij onze wooden horloges van JORD! Er zit 11ml in een potje van Kiko. Hier doen wij best lang mee.img_2836

Het nummer van dit lakje is 226. Het lakje kost slechts €1.90. Dit lakje hoort bij de standaard collectie van Kiko. Dus als het goed is is deze verkrijgbaar bij alle winkels en natuurlijk bij de online shop.

We vinden dat de lakjes van Kiko erg fijn aan te brengen zinn. Dit is dan ook de reden dat we een grote collectie met Kiko lakjes hebben.

img_2846Ook willen we laten zien dat je met een glitterlaag (OPI, Gaining Mole-Mentum) je nagellak heel anders kan maken. Op de bovenstaande foto zie je een glitter french manicure.    

Wat wij ook leuk vinden is 1 nagel vol met glitters. Wij kiezen dan vaak voor onze ringvinger of wijsvinger.

Welke kleur nagellak vind jij het beste bij de feestdagen passen ?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment