IMG_2915.JPG

As you might know werk ik in een kleding winkel. Op dinsdagavond werk ik op de damesafdeling en op woensdagavond werk ik op de herenafdeling. Wekelijks komen er nieuwe items binnen. Samen met mijn collega’s maak ik leuke foto’s van de nieuwe kleding. Ik bewerk de foto’s dan leuk, verzin er een tekstje bij en zet ze online. Deze week hebben we super leuke items binnen gekregen, waar ik een outfit inspiratie mee heb gemaakt. Ik wil jullie hier graag meer over vertellen.

IMG_2834.JPGIk werd spontaan verliefd op het bordaux faux fur jasje.Bordeaux rood is helemaal in deze herfst/winter. In combinatie met het fluffy jasje, is het item dus totally hot. Je kunt bordaux leuk combineren met zwart, wit en grijs. Ik raad je aan om het niet te combineren met drukkere kleuren, anders kan je outfit namelijk too much worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ik koos er voor om een donkere broek te dragen. Persoonlijk vind ik dit mooier combineren dan met een lichte broek. In de winter draag ik vaak donkere jeans, met een leuke wassing. De broek die ik hier draag is van GSUS Industries. Het is een skinny jeans, met veel stretch. De broek zit dus heerlijk. De broek is verkrijgbaar bij The Jeans Factory in Wormerveer.

 

IMG_2836.JPG

Bij het bordeaux faux fur jasje vond ik dit zwarte t-shirt leuk matchen. Op het shirt zelf staat: “A woman carries her clothes but it’s a shoe that carries a woman” Christian Louboutin. Het zwart en rode van het shirt komt terug in het jasje. De witte tekst van het t-shirt matcht weer leuk met mijn witte allstars.

Ik ben zelf helemaal weg van deze outfit. Ik zal de items van de outfit nog even op een rijtje voor jullie zetten. Ik wil er bij vermelden dat alle items verkrijgbaar zijn bij The Jeans Factory in Wormerveer. Voor meer informatie over The Jeans Factory of de items kun je naar hun Facebook pagina gaan.

Items Bordeaux Faux Fur Outfit:

Jasje: € 99.95
T-Shirt: € 19.95
Jeans: GSUS, €39.95
Schoenen: Allstars, € 69.95

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Laat het me weten in een reactie!

IMG_1969

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

Write A Comment