Blog

Source: Rens Kroes

Eten is een belangrijk ritueel in je leven. Het bepaalt niet alleen je uitstraling, maar ook je lifestyle. Comemoda was aan het rondspeuren op internet voor een leuk, gezond en inspirerend kookboek. Het boek Powerfood sprak ons meteen aan! Powerfood is het eerste boek van Rens Kroes. Het is een inspirerend kookboek met gezonde recepten. Voor een happy, healthy lifestyle. Het boek kost slechts €19,95!

Rens is zelf ook een blogger! Ruim een jaar runt Rens nu een eigen foodcoaching-praktijk, waarbij ze mensen begeleid bij het maken van gezondere keuzes. Haar website is renskroes.com. De website heeft een Nederlandse en Engelse versie, kortom: super handig.

Powerfood

Source: Rens Kroes

Op haar eigen manier, heeft Rens een toegankelijk, fijn en super mooi boek gemaakt. Met haar eigen achtergrond als foodblogger & health coach als uitgangspunt. En met een opa als biologische boer, een mama als natuurvoedingsdeskundige en een zus die ongetwijfeld dezelfde ‘holy triangel’ van gezonde voeding, beweging én ontspanning hanteert, als basis. Het boek bevat tientallen recepten voor voedzame ontbijtjes (2 go), salades, snacks en diners en zoetigheid. Handige tips, 3 dagschema’s, een lijst met powerfood favorieten én last but not least: BEAUTIFUL foto’s. Oh en een heleboel leuke kleine inkijkjes in het leven van Rens want het boek een persoonlijke tintje geeft wat wij stiekem wel heel leuk vinden om te zien!

Wil jij het boek ook in je kast hebben? Klik op ‘Powerfood’ om het boek te bestellen via Bol.com –> Powerfood by Rens Kroes image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment