Woohoo! Ik ga bijna op vakantie en ik neem mee .. mijn Bondi Sands zonbescherming.

Bondi Sands is een Australisch merk. Het merk is geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië. Wist je dat Bondi Sands bekend is geworden dankzij de populaire zelfbruiningsproducten? Inmiddels heeft het merk een breed assortiment aan zonnebrandproducten.

Deze SPF15 zonnebrandolie van Bondi Sands bevat zelfbruinende ingrediënten. Dit helpt je om een natuurlijke goudbruine teint te ontwikkelen. Tegelijkertijd beschermt het product je tegen UV-straling. Dit product heeft een lekker zomerse geur. Dit product kost € 20,99 voor 150ml.

Mijn nieuwe Bondi Sands Sunscreen Lotion SPF30 Spray heeft een sneldrogende, niet-vette formule. De lotion is ongeveer vier uur waterbestendig. Het zorgt er voor dat je huid gehydrateerd en beschermd aanvoelt. Oftewel, tanning time! De spray is gemakkelijk aan te brengen. En de geur is heerlijk, tropical vibes it is. Dit product kost € 16,42 voor 200ml.

Deze Bondi Sands Sunscreen Lippenbalsem SPF 50+ Toasted Coconut hydrateert en verzacht droge lippen. De lippenbalsem bevat Bevat Sheabutter & vitamine E. Good to know; het product is vegan. De prijs van de balsem is € 7,20.

Natuurlijk kan een after sun niet ontbreken. Deze Bondi Sands After Sun spray bevat verkoelende aloë vera. Dit zorgt er voor dat je huid verlicht aanvoelt en goed hersteld. Het hydrateert de vochtarme huid na een zonsessie. Daarnaast voorkomt het product peeling, voor een langer behoud van de teint. Dit product kost € 14,37 voor 200ml.

Bondi Sands is geschikt voor iedereen die een gezonde bruine teint wil hebben. Het seizoen maakt dus niet uit 😉

Wat is jouw favoriete suncare product?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment