Regelmatig lees ik boeken. Vandaag meer over het boek Unreleased van Monica Geuze. In het boek Unreleased zie je een ruime collectie aan foto’s (bijzonder, intieme en nog nooit gepost op Instagram).

Dit boek geeft je een nieuwe en exclusieve kijk in de wereld van Monica Geuze, een van de bekendste social media sterren. Je ziet honderden foto’s en insights die Monica nog nooit eerder heeft gedeeld. Ze deelt haar ups en downs, foto’s die ze nooit eerder zou publiceren en haar best-kept secret.

Eerder publiceerde Monica Geuze trouwens het boek  My Way. Hier vertelt openhartig haar verhaal over haar weg naar roem en succes (vooral over YouTube en haar dj-carrière). Dit boek werd gepubliceerd op 9 mei 2017. Het is verkrijgbaar als e-book en hardcover.

Het boek Unreleased is verkrijgbaar bij Bruna voor 24.99. Ik vond het boek leuk om doorheen te bladeren. Zelf ben ik altijd onder de indruk hoe Monica Geuze het allemaal voor elkaar bokst. Het toffe aan dit boek vind ik dat al Monica haar volgers de real pictures nu gewoon kunnen bekijken. Niet op het scherm vanaf je telefoon, maar op papier in een dik boek.

Het genre boek waar ik van houd is erg variërend. De ene keer is het een autobiografie, zoals het boek Unreleased van Monica. De andere keer is het een boek gericht op beleggen of bijvoorbeeld leidinggeven. Juist de afwisseling tussen genre vind ik leuk. Ik probeer minimaal twee avonden per week te lezen.

Welk boek raad je mij aan om te lezen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment