Ruffle blousjes zijn zo zomers en hip! Vandaag laat ik zien hoe ik mijn Come Get Fashion blouse combineer.

Dit soort blousjes vind ik zo fijn te combineren! Je kunt kiezen voor een stoere jeans met scheuren, een all black jeans/legging of juist een leuke rok.

Aangezien ik een rokken gek ben koos ik voor het laatste! Ik draag hier mijn A-line faux leather skirt van Lofty Manner. De kleur van de blouse is baby blauw, heel leuk maar let op! Dit soort kleurtjes zijn erg besmettelijk. Als je een beetje tanned ben komt de kleur extra mooi uit.

Ik draag hier een maatje S. De blouse valt wat losser. Mijn jas is van de Zara. De navy kleurige jas met zilveren knopen is helaas niet meer verkrijgbaar. Mijn boots zijn van SPM Shoes. De zwarte Calvin Klein tas heb ik geshopt bij Bent Merkschoenen.

Mijn nieuwe lichtblauwe blouse kost €34,99. Bij Come Get Fashion heb je gratis verzending vanaf 75 Euro. Als je je winkelmandje bestelt voor 22.30, dan heb je het morgen in huis!

Wat vind jij van mijn nieuwe blouse?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Staat je heel goed! 🙂 Ik vind je boots ook erg cool 😀 Ik wist niet dat spm dit soort modellen in zijn collectie had.

Write A Comment