IMG_0588.JPG In mijn photo diary van gisteren zagen jullie deze outfit al voorbij komen. Aangezien ik de statement ketting net had binnen gekregen, wilde ik hem meteen dragen. Na wat mixen & matchen kwam deze outfit tevoorschijn. Het leek me leuk om er een outfit of the day van te maken! De statement necklace heb ik besteld via de Instagram webshop IR JEWELRYS — instagram.com/irjewelrys

IMG_0489.JPG

De statement ketting is blauw, roze en grijs. Deze kleuren combineren mooi met legergroen. Daarnaast komt legergroen weer helemaal terug in de herfst! Het leren rokje maakt de outfit net weer even wat minder basic in combi met de ketting. Zoals jullie zien heb ik mijn haar strak in een staart. Zo zie je de ketting goed. En het leek me leuk om eens foto’s van een ander perspectief te maken!

IMG_0496-2.JPG

Voor degene die geïnteresseerd zijn in de items van de outfit Blue Pink Statement; ik heb de items van top tot teen op een rijtje voor jullie gezet

Wat vind jij van m’n outfit?

 IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

Write A Comment