Mijn vakantie zit er helaas al weer op. Ik had mijn leuke zomer items natuurlijk ingepakt in mijn koffer. Vandaag show ik een look die ik droeg in Alcudia, Mallorca.
Ons hotel zat in het dorpje Alcudia. In de oude stad van Alcudia heb je een stadspoort, echt super leuk. Ook zijn er overal kleine zijstraatjes als deze, so cute & instagramworthy!

Dit rokje Cut The Rope is van de webshop Shelovesmila. De musthave kost €34,95 en is verkrijgbaar in maatje S, M en L. Het rokje valt een halve maat kleiner. Ik draag op de foto een maatje S en ik ben 1,70m. De rok heeft aan de achterkant een rits. Het leuke aan de rok vindt ik de overslag met de strik.

Mijn ‘choker’ blouse is van Only. Deze heb ik gekocht bij de Intercity in mijn dorp Krommenie. De top is gebroken wit en matcht leuk bij mijn sneakers met klittenband van NoName.

De blauwe zonnebril die ik draag is van Kapten & Son. Mijn nieuwe tasje is van Gucci. Ik heb deze gekocht bij de Bijenkorf. Dit is het middelformaat, er is ook eentje een slag kleiner & groter. De grootste variant vond ik in het beige ook erg mooi, alleen was het formaat tas toch even iets te groot voor mij.

Hoe denk jij over deze look? Yay or Nay?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment