Every woman needs a little black dress, I love my new peplum dress from Sammydress.

Deze foto’s heb je wellicht al eerder voorbij zien komen op Instagram, dat klopt! Toen ging ik een dagje winkelen in Roermond. In Roermond heb je een Designer Outlet, een echte aanrader om heen te gaan!

Koen en ik gingen met goed gevulde tassen naar huis. Ik kocht hier onder andere een nieuwe Gucci sjaal, een Tommy Hilfiger muts en een Furla tasje. Koen kocht drie Ralph Lauren polo’s.

In Roermond heb je genoeg eetgelegenheden en tentjes waar je wat kunt drinken. Een goede reden om af en toe tijdens het shoppen een break te houden en wat te eten/drinken.

jurkje2

More info about my look. Ik draag hier mijn Peplum Dress van Sammydress. Mijn panty is van de Hema. Mijn laarsjes zijn van Gabor en mijn jasje is van Only.

Mijn nieuwe jurkje kost €7,65. Ik draag hier een maatje S, hij valt namelijk normaal. Het jurkje is leuk voor een feestje, of voor een presentatie o.i.d. op werk. Deze peplum dress zit erg comfy en is dus ook prima voor een dagje winkelen.

Wat vind jij van mijn nieuwe jurkje? En ben jij wel eens in Roermond geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment