YAY! Love my flared dress from Ivyrevel.

Vandaag alles over mijn all black look. Mijn nieuwe jurkje is van de webshop Ivyrevel. Als je de code COMEMODA20 gebruikt krijg je 20% korting, leuk he?! Dit jurkje kost €79,95.

De verzending bij Ivyrevel duurt 1-2 werkdagen, erg snel voor een internationale webshop al zeg ik het zelf. Bij Ivyrevel heb je blousjes, tops, jurkjes, bikini’s en nog véél meer! Je kunt bij deze webshop terecht voor merken als Calvin Klein, maar ook voor het eigen fashion label Ivyrevel.

 

Het model van dit Ivyrevel jurkje heet Goya. Ik draag het jurkje in maatje 36. Het jurkje valt iets aan de korte kant, dus je kunt er een rokje onder doen als je langer bent als 1,70 en een maatje 36 hebt. Anders raad ik je een maatje 38/40 aan.

De jurk zit lekker losjes. Het stofje is het zelfde als een blouse, de blouse is erg luchtig. Dit vind ik erg fijn voor de zomer want dan zit het niet zo strak en plakt het niet zo snel.

Mijn dots panty is van het merk Conte Nederland. Mijn schoenen zijn van het merk SPM. De zonnebril die ik draag is van Kapten & Son. Super leuk want ik deed mee aan hun Worldtour campagne!

Wat vind jij van mijn Goya Dress?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment