Fact about me: ik heb altijd mijn camera bij de hand. Met deze tas vervoer ik stylish m’n camera !

Bij een andere blogger spotte ik deze leuke tas, toen ik er ook nog eens achter kwam dat het een camera tas was moest en zou ik de tas hebben. Deze tas is heel handig, er zitten vakjes in waardoor je tas makkelijk in te delen is. Aan de ene kant van de tas doe ik bijvoorbeeld mijn camera en aan de andere kant de oplader en mijn tripod. Zo kun je dus ook geen camera accessoires vergeten!

c2506590-c4ea-44a3-963c-bcfe498ed3cf

De tas is gemaakt van Italiaans leer. Bij de tas word een hengsel geleverd, je kunt de tas dus op verschillende manieren dragen. Ik geef voorkeur aan een handtas, maar door het hengsel kan je de tas ook dragen als schoudertas.

I Style designwork heeft meerdere modellen verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit model heet Kate, ik heb de tas in kleur Nero Black. De tas kost $169 dat is omgerekend €156.

fe26e470-ad4f-4e6b-84ba-6fcd1021456e

Binnen ongeveer 4/5 werkdagen had ik de tas binnen. Nu heb ik niet zo’n súper grote tas dus had ik een middel formaat nodig. Stel je hebt een grote spiegelreflex camera dan raad ik je aan een wat groter formaat te bestellen.

Wat vind jij van deze tas?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

  1. Wat een ontzettend leuke tas, mooi model. Misschien ook iets waar ik zelf echt wat aan heb. De normale tassen die je bij je camera kunt kopen zijn niet zo flatteus.

  2. Mooie tas! En handig dat je camera er in past. Vind dat zelf ook zo iets lastigs: je camera vervoeren in een tas die er ook nog een beetje leuk uitziet. Deze is top!

Write A Comment