20151214060934

Healthy bites, die je samen kan stellen in een box. Handig voor school, thuis, onderweg of op het werk. Wij bestelden een box van BitesWeLove. Ben je benieuwd naar onze mening?

Bites zijn tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Iedere bite zit in een portieverpakking, van 40-50 gram en je kunt kiezen uit 50 verschillende zakjes! Geen zin om te kiezen? Je kunt ook je voorkeuren opgeven en dan kiest BitesWeLove voor jou. 

BitesWeLove biedt een flexibel lidmaatschap aan waarbij je natuurlijke & healthy tussendoortjes ontvangt voor 4.95 per box. Na het bestellen van je eerste box wordt je meteen lid, wil je dit niet dan kun je jouw lidmaatschap na de eerste verzending opzeggen tot 8 dagen voor de verzending van de nieuwe box, dit kan heel makkelijk via de website. Je kunt kiezen tussen wekelijks een box of om de week een box. De bites worden op woensdagen verstuurd en kun je dus op donderdag/vrijdag verwachten. 

20151214060933

Één box bestaat uit 4 bites, dit was onze keus: 

Nr 29: Coco Caramel – Kokos, caramel en paranoten: een match made in bite-heaven.

Nr 18: Love this bounty  combinatie van kokos en chocolade, maar dan met een hazelnootbonus. 

Nr 39: Ticket to tropics – gedroogde mango, kokoschips voor je vezels en pure chocoladedruppels.

Nr 59: Sweet rosemary Zoete, geroosterde noten met een snufje zout en rozemarijn. 

 

Wij zijn zeker fan van de Bites, het zakje is precies genoeg om een tijdje je trek te stillen, het is super lekker en bovenal; het is verantwoord!

 

Wat vind jij van de Bites?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment