Autumn Season = Autumn Boots. Vandaag meer over mijn biker boots van Fabs Shoes.

Deze boots staan echt onder alle soorten jurkjes en rokjes, ideaal voor mijn werk. Want tussen de afspraken door kan ik deze comfy boots aan doen. De boots vallen normaal qua maat. Dit model is verkrijgbaar in de volgende maten: 36 – 42. Biker boots zijn erg trendy in the autumn season.

Het modelnummer van deze Fabs Shoes biker boots is 430310. De boots hebben veters en buckles. Hierdoor zijn de laarsjes erg stoer. Aan de zijkant zit een rits, de laarzen zijn makkelijk aan en uit te trekken.

What about Fabs shoes? Het merk Fabs bestaat sinds 1999. Het merk staat bekend om betaalbare, fashionable schoenen. De schoenen zijn Feminine, Elegant en Comfortable. Elke schoen heeft kleine details waardoor het merk zich onderscheid van andere merken.

De top die ik draag heb ik besteld bij Otrium. Mijn rokje is van ComeGetFashion. Het tasje is van Furla, het sjaaltje er om heen is van LeRouge.

Wat vindt jij van deze boots?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment