Spring is coming! En dus vond ik het tijd om alvast wat swimwear inspiratie op te doen. Vandaag deel ik mijn wishlist met items van BERLOOK.

BERLOOK heeft super mooie swimwear, en ook nog eens goed voor het milieu! Er zijn ruim 415.185 plastic flessen gerecycled om hun zwemkleding te maken. Het merk gebruikt duurzame materialen en groene verpakkingen. Op deze manier wilt BERLOOk hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Ik heb een top 3 lijstje gemaakt met swimwear die ik ge-wel-dig vind. Zoals je kunt zien zijn de items ook nog eens betaalbaar. Het merk is helemaal upcoming in Nederland. Ik ben fan, want het word ook nog eens snel verzonden!

  1. Contrast swimsuit – €51
  2. Purple floral bikini top & bottom – €67
  3. Black backless tie swimsuit– €35

Het merk is opgericht tijdens de Covid-19 pandemie. Op dat moment voelde het merk dat ze iets moesten doen voor de benefits van vrouwen en de wereld. BERLOOK in een zin: brings innovation to design, so women wearing our swimwear feel free and beautiful while helping clean up the environment.

De items zijn super comfy, dit komt door het stretchy materiaal. En de swimwear is passend voor verschillende soorten lichamen. Dit is ook goed getest om er voor te zorgen dat het niet alleen comfy zit, maar ook stylish eruit ziet.

In het kort

  • biobases materialen
  • eco-friendly productie
  • gemaakt van recycled plastic

Welk item is jouw favoriet?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment