Op de Wibautstraat zit een restaurant die je urban jungle feelings geeft. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad, en kan genieten van de groene oase.

Benji’s is een plek waar locals als toeristen komen om te genieten van de heerlijke gerechten, en tropische planten. Het restaurant werd in 2016 geopend. De locatie Benji’s Oost was de eerste locatie. Inmiddels zijn er ook 2 locaties bijgekomen in West (Asian Streetfood Toko) en Nieuw-West. Hier serveren ze naast hun brunchkaart ook passende avond gerechten en lekkere cocktails.

Er staat voor ieder dieetwens genoeg keuze op de menukaart. Bij Benji’s hebben ze op de kaart al rekening gehouden met vegans en mensen die glutenvrij eten. Je hebt er bijvoorbeeld tropische bowls als acai. Ik moet zeggen dat ik zelf niet zo’n fan ben hiervan, dus ik koos voor een buddha bowl (zie de foto). Je kunt hier ook een lekker buns-broodje bestellen of een smashed avocado toast. Hierbij kun je een lekkere cappuccino bestellen, of een gezonde smoothie.

Je kunt het beste even online reserveren van te voren, zo weet je zeker dat je een plekje hebt. In het weekend kan het er namelijk (gezellig) druk zijn. Houd er dan ook rekening mee dat het eten wat langer kan duren. Wil je meer weten over Benji’s? Dan kun je ook even een kijkje nemen op hun Instagram pagina – je krijgt gegarandeerd lekkere trek 😉

Ben jij wel eens bij een van de Benji’s locaties geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment