Say hi to my new favorite heels; het model Carsson van Steve Madden.

Deze Steve Madden hakken hebben een verstelbaar bandje met gesp om de enkel. Ook heeft dit model een comfortabele blokhak. Ik koos voor de kleur blush (verkrijgbaar in wel 14 kleuren!). De hoogte vand de hak is 10cm. Het materiaal van de Carsson sandaal is leer. Ik heb mijn normale maat gekocht. Mijn nieuwe favoriete hakken kosten € 99,99.

It’s about authenticity. It’s about embracing individuality. It’s Steve Madden.”

More about Steve Madden. Het schoenenmerk is opgericht in 1990. Steve Madden is ooit begonnen met zijn zelfgemaakte schoenen te verkopen uit de kofferbak van zijn auto. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bekend begrip. Er zijn verkooppunten in meer dan 80 landen.

New York is de inspiratiebron voor de schoenen van Steve Madden. Ze vallen op door het iconische en creatieve design. De schoenen zijn er in felle kleuren, maar ook in rustigere kleuren. Steve Madden noemde zijn schoenen trouwens ooit shoe candy.

Steve Madden verkoopt boots, espadrilles, sandalen, sneakers en nog veel meer. Alle schoenen zijn/zitten comfortabel. Je kunt de items makkelijk combineren bij je outfit. Voor ieder wat wils. De laatste jaren kun je ook tassen en rugzakken scoren van Steve Madden.

Wat vind jij van mijn nieuwe Steve Madden hakken?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment