Winkelen is altijd leuk! Bij mij in het dorp scoorde ik deze leuke witte top van Only.

Naar mijn mening heb je altijd wel wat een een witte blouse. Helemaal eentje zonder mouwtjes (ook met dit weer). En in de winter draag je er een leuke blazer op.

Dit rokje hebben jullie al eerder gezien, dat klopt! Het rokje is van Ivy Revel, i love it. Hij is alleen wel aan de korte kant, dus als je uiteten gaat houdt hier dan rekening mee.

De hakken zijn van ViaVai. Hele fijne musthaves voor de zomer. Ik kan ze namelijk aan naar werk, maar ook in mijn vrije tijd. Bij deze look vond ik mijn Furla tasje leuk matchen. Mijn zonnebril is van LiuJo. Deze heb ik gekocht bij TK Maxx (voor een fijn prijsje!).

Wat vind jij van deze look?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment