Een ribbed lace-up sweater is helemaal on-trend!

Aangezien ik als modeblogger mee hoor te gaan met de trends laat ik jullie vandaag zien hoe ik mijn nieuwe sweater van Sammydress combineer.9d0299f0-19ad-4ed2-9ae5-b940da4a4e5f

Mijn nieuwe sweater is beige/gebroken wit van kleur, daarom heb ik er voor gekozen om een rokje eronder te dragen met dezelfde kleuren. Dit rokje is van Loftymanner – dit rokje is al van de oude collectie en is dus niet overal meer verkrijgbaar.

0804aa84-3eeb-4e0b-8249-cbeb781ff0ac

Het stofje is lekker zacht en de trui is dus echt comfy. Ik ben van mening dat de sweater ook prima te dragen is naar bijvoorbeeld je werk, het is namelijk een casual sweater. Je kunt hem combineren met een jeans of net als ik met een rokje. Deze trui is het bewijs dat je er leuk uit kan zien ondanks de Nederlandse kou! De lace-up sweater kost €13.61.

Heb jij ook zo’n soort sweater in je kast hangen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

15 Comments

    • Come-Moda Reply

      Hi Sofie, het rokje is van Lofty Manner! Ik heb deze een tijdje terug bij een boutique in Haarlem gekocht. Liefs Kim

Write A Comment