Slapen is een van de belangrijkste bezigheden op een dag. Je wilt natuurlijk in een rustgevende sfeer slapen. Ik testte de bed & body mist uit van Rituals, om te kijken of ik hierdoor extra lekker sliep.

590f75d8-bd94-4d45-aaa5-4d5a34b192e1
Op internet heb ik veel positieve verhalen gelezen, dus werd ik erg nieuwsgierig naar de Bed & Body mist Tao Yin. Het product is een rustgevende bed & body mist voor op je textiel (bed/kleding) en voor op je huid. De mist is verrijkt met calming ingrediënten, onder andere Yi Yi Ren en Witte Lotus. Deze ingrediënten bevorderen het rustig inslapen en meditatie. Het product kost €16,50.
e79cd90f-6eda-49a1-9c87-d135539aa921
De mist is veilig voor alle soorten textiel. De spray laat geen vlekken achter. Het idee? De mist bestaat uit een cosmetische formule, dit houdt in dat het product geen alcohol bevat. De mist is geschikt voor mensen met een (gevoelige) huid.
Als je het product online besteld heb je gratis verzending. Ik heb alle geuren eerst even geroken voordat ik een keuze maakte. Ik ben bij de Rituals in Zaandam gaan shoppen.
Maak jij ook gebruik van een bed&body mist?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment