Als Glamour beautylovers mogen wij iedere maand Clinic producten testen en natuurlijk onze resultaten met jullie delen! Deze maand waren dat de High Impact Volume Mascara en Take The Day Off make-up remover. Nieuwsgierig naar onze mening? Lees dan verder!

De make-up remover verwijdert make-up van je ogen, lippen en gezicht (foundation, blush, bronzer, highlighter etc). De remover heet Take The Day Off, wij vinden deze naam erg origineel en goed gevonden ha-ha. De make-up remover is vrij vettig, dus geen zorgen over een droge huid erna. Ook haalt de remover zonder moeite zelfs waterproof mascara van je oog en een grote +: hij prikt niet in je ogen. Naast de remover heb je natuurlijk wel nog watjes nodig! De remover kost €22.50, via die link kun je ook alle lovende recensies van andere Clinique gebruikers lezen.
Wij hebben geleerd dat het belangrijk is om je gezicht ‘s ochtends en ’s avonds te reinigen. Je gezicht trekt namelijk ook ‘viezigheid’ aan als je hebt geslapen. Met de reiniger van Clinique begin je fris, fruitig en stralend je dag!

img_4179

High Impact Volume mascara: volle lange wimpers, met dramatic effect. Voor extra volume geven wij de tip om twee laagjes aan te brengen in een zig-zag beweging, zodat alle wimperhaartjes mascara bevatten. De mascara kost €23.50 en is verkrijgbaar in zwart en in zwart/bruin. Zoals je kunt zien geeft de mascara inderdaad veel volume en bovenal: zonder klontjes!

20160227010600

Beide producten raden we dan ook zeker aan en we kunnen niet wachten tot we jullie volgende maand meer van Clinique kunnen showen!

Wat vind jij van het merk Clinique?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Lindsey Beljaars Reply

    Beide producten heb ik zelf ook geprobeerd en was er ook erg over te spreken! 🙂

Write A Comment