Beach TIME! Met mijn nieuwe horloge van My-Jewellery zal ik zeker niet meer fashionably te laat komen.

Het horloge is van de LIMITED EDITION van My-Jewellery. Het bandje is taupe kleurig. Je kan het horloge makkelijk verstellen, ideaal dus!

De wijzerplaat heeft een witte achtergrond. De wijzers zijn zilver. Het horloge is makkelijk te combineren met andere sieraden. Zoals je ziet draag ik hier mijn HOPE, DREAM, LOVE armbandje – ook van My-Jewellery. Het armbandje heeft drie rondjes. De omtrek is 20cm.

90dda60a-e97f-44b7-baf2-805b4cf6a73c

Je kan het horloge voor alle gelegenheden dragen: werk, school en voor een avondje uit. Dit komt omdat het horloge uit rustige kleuren bestaat. Het horloge is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ben je benieuwd naar de andere horloges of musthaves? Neem dan snel een kijkje op de website van My-Jewellery.

Vanaf €50 betaal je geen verzendkosten. Ik raad je aan om een bestelling te delen met je vriendin en/of moeder, zo bespaar je op de verzendkosten 🙂

Hoe denk jij over mijn nieuwe sieraden?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment