IMG_1563.JPG

Vandaag vertel ik jullie wat over de beachlook van mijn nicht en mij. Op de bovenstaande foto zijn we beach ready. Ook geef ik tips hoe je er snel leuk, maar ook fashionable uit ziet.

IMG_1561.JPG

Het is belangrijk hoe je haar zit. Een kapsel maakt je outfit of helemaal leuk, of juist drie keer niks. Voor het strand is een non-chalante vlecht leuk. Een knotje of een paardenstaart is ook handig voor op het strand.

Je kunt ook een leuk hoedje dragen, zo voorkom je een zonnesteek. Ook in de herfst zijn hoeden weer in. Denk aan bruine en zwarte kleuren. Leuke hoeden zijn overal verkrijgbaar, denk aan de H&M, markt, boutiques en meer.
IMG_1562.JPG

We dragen Ipanema en Michael Kors slippertjes. Zo zie je maar dat bij beiden paar slippers de outfit leuk is. Wij zorgen er allebei voor dat onze slippers, clutches en nagellak matcht bij de outfit. Je ziet dan ook de kleuren van onze slippers terug komen in de jumpsuits.

Tips die ik jullie mee wil geven zijn kijk verder dan je neus lang is. Denk niet alleen aan grote merken zoals Michael Kors of winkelketens bijvoorbeeld de Zara. Je kunt ook leuke items scoren op een markt. Een andere tip is dat je met simpel ook heel leuk kunt zijn. Het maakt niet uit wat je draagt, of van welk merk, als je het maar leuk combineert. Dus je kleding en/of accessoires hoeven niet altijd groot en duur te zijn, om er fabulous uit te zien.

IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment