Bloemendaal is de de perfecte spot om te ontspannen. Je kan hier na werk bijvoorbeeld heen voor een lange strandwandeling, of gewoon genieten van een lekkere dag in de zon. Vandaag meer over mijn dagje bij Republiek Bloemendaal.

Ik ben in de zomer zoveel mogelijk buiten, om zonnestralen en zeebriesjes op te vangen. Dit kan perfect op het strand van Bloemendaal. Bloemendaal Strand is een strand van maar liefst 4,3 kilometer lang en loopt van Zandvoort tot Velsen.

Wist je dat Republiek Bloemendaal 364 dagen per jaar open is?

More about my outfit! Mijn jurkje die ik draag is van Come Get Fashion. Het hoedje is van Le Olive, hier staan mijn initialen K.T. op. Mijn slippertjes zijn van Chloe. Mijn tasje is van Dior.

Republiek Bloemendaal is een high-end strandtent, I love their interior! Ze hebben grote ramen, die in de zomer helemaal open kunnen. Prachtige view op de zee! Kortom het is een chique restaurant op het strand, waar natuurlijk elementen centraal staan (lees ook design meubels). De menukaart is to die for, denk aan vis, burrata en heerlijke houtoven pizza’s. En voor de lunch bijvoorbeeld een lekker broodje kroket.

Bloemendaal Strand is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Vanaf aan de ene kant Station Haarlem en Station Overveen en aan de andere kant vanaf Station Zandvoort met buslijn 81. Fun fact: in de zomer rijdt er zelfs een strandbus tussen Zandvoort en Bloemendaal Strand.

Wat vind jij van mijn strandfoto’s?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment