Everyday is beachday! Vandaag een photo diary van een dagje strand.

Ik ga regelmatig naar het strand van Wijk aan Zee. Waarom? Je kunt er makkelijk én gratis parkeren. Het is vanaf Amsterdam een klein half uur rijden. Vanaf mijn nieuwe woonplek is het nog dichterbij 🙂

Meestal ga ik naar de strandtenten Aloha of Timboektoe. Er hangt hier een relaxte vibe. Iedereen is vooral bezig met z’n eigen ding. Op het strand van bijvoorbeeld Bloemendaal ervaar ik dit soms wel eens anders. Je kunt bij beide plekken heerlijk lunchen, borrelen en ook dineren.

Op de foto’s draag ik mijn nieuwe playsuit is van Come Get Fashion (€ 44,99). Deze zit lekker luchtig, ideaal dus voor het strand! De playsuit is onesize. Mijn nieuwe pakje heeft een mooie v-hals en is te sluiten met kleine knoopjes.

Ook heb ik mijn favoriete hoed meegenomen. Hoe leuk, hier staan mijn initialen op. Deze is van Le Olive. Ik heb de hoed: Strohoed Deluxe Crème Met Beige Band. En natuurlijk kunnen je slippers op een stranddag niet ontbreken. Ik heb deze pareltjes 2 jaar geleden gekocht. I must confess: ik krijg er wel snel blaren van. Helaas kan ik er dus niet te lang op lopen.

Naar welk strand ga jij altijd? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ik ben al heel lang niet meer aan het Nederlandse strand geweest. Vorige week was ik wel bij een plas waar het goed vertoeven was 😉
    Groetjes Mitchel van mckleuver.nl

    • Kim Tarroe Reply

      Wat heerlijk zeg, naar welke plas was je geweest? – XO Kim

Write A Comment